Alles op een rijtje

31-01 / Inspiratie

Richard Branson, Ellen DeGeneres, Madonna – ze hebben allemaal één ding gemeen – ze maken lijstjes! En dat is goed nieuws, want waar je als lijstjesmaker bijna altijd een beetje weemoedig wordt aangekeken (ah gos, ze kan niet eens onthouden wat ze moet doen), leert de geschiedenis dat de grootste, creatieve vernieuwers op deze aarde allemaal to-dolijstjes maken!

Maar liefst 63 procent van de professionals maakt lijstjes. Maar hoor je tot die andere 37 procent die wel wat gestructureerder, effectiever en met een beter gevoel door het leven wil gaan, lees dan ‘Alles op een rijtje’. Het boek van Paula Rizzo.

Alles op een rijtje is een boek vol tips en trics, vol manieren om succesvol lijstjes te gebruiken en zo tijd over te houden aan het einde van de  dag voor dingen waar je zin in hebt: een leuke serie, een goed boek of andere dingen waar je van houdt.

Wil je nu alvast wat hulp? Ga dan eens naar www.listproducer.com en gebruik lijstjes om je eigen leven vorm te geven, je mailbox terug te claimen en snelle veranderingen met veel impact.

Alles op een rijtje – € 16,95
Paula Rizzo
Uitgeverij Lev.

Wil jij dit boek winnen? Laat hier een bericht achter en wie weet is je eerste stap gezet! Niet op een lijstje zetten dat je mee wil doen, gewoon meteen meedoen!

Fotocredits

Latest posts by Dominique (see all)

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top