Jezelf zijn in je relatie

Blijf jezelf in je relatie

05-08 / Gezellig

Ook al heb je nog zo’n fijne relatie, toch is het heel belangrijk om te onthouden wie je zelf was voor die relatie. Én om jezelf te blijven, ook binnen je relatie. Hou de volgende aandachtspunten dan ook in gedachten als je jezelf dreigt te verliezen of je schuldig voelt. Er is geen reden om je te verontschuldigen als je jezelf hierin herkent.

  1. Je hebt gevoel, en dat is niet altijd positief. Als je een rotdag hebt gehad of het zit even tegen, dan mag je je daar gewoon rot over voelen. Er is geen enkele reden om je daarvoor te verontschuldigen.
  2. Je wilt uit het leven halen wat er in zit. Het is goed om jezelf doelen te stellen en ambitie te hebben, ook in je werk. Dat je daardoor misschien niet altijd even veel tijd voor je partner hebt; het zij zo. Voel je niet schuldig.
  3. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf. Me-time, even helemaal niks. Iedereen heeft hier behoefte aan en ook dit is niet iets om je te verontschuldigen. Neem lekker de tijd voor jezelf!
  4. Je vindt niet hetzelfde leuk als je partner. Overeenkomsten zijn natuurlijk wel erg handig in een relatie, maar het zijn juist de verschillen tussen jullie die jullie liefde laat sprankelen en jullie relatie spannend maakt. Omarm de verschillen juist en probeer niet om altijd maar hetzelfde leuk te vinden.
  5. Je vindt ook anderen aantrekkelijk. Niks mis met een beetje aantrekkingskracht en gezonde spanning op zijn tijd. Als je maar grenzen stelt en weet hoe ver je kunt en wilt gaan. Niks menselijks is ons vreemd, toch? Niks om je voor te schamen.

 

Mathilde
Latest posts by Mathilde (see all)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top