Bloemen houden van mensen

20-04 / Winnen!

…en mensen houden van bloemen. Ik word altijd blij van een bos verse bloemen op tafel; brengers van kleur en geur in huis. Af en toe koop ik een bos bloemen op de markt of brengt iemand een bosje voor me mee. Eigenlijk zou ik wel altijd bloemen in huis willen hebben, maar vergeet ze toch vaak te kopen. Het Nederlandse bedrijf Bloomon wil mensen een goed gevoel geven in de vorm van bloemen die je online bestelt en in abonnementsvorm af kunt nemen. ‘Less is more‘ is hun filosofie en elke bloem die het geluk heeft om in een bos terecht te komen, krijgt ademruimte en schittert. Geen onnodig bladgroen en geen goedkope vulling dus.

De bos die je krijgt, is iedere keer weer anders en zorgt dus voor een verrassing voor je deur: een cadeautje voor jezelf! De bloemen komen rechtstreeks van de kweker en zijn daardoor supervers. Hierdoor geniet je extra lang van mooie bloemen die op dat moment in het seizoen zijn. En wat handig is, is dat Bloomon je ook tips geeft over je bos bloemen. Wist je bijvoorbeeld dat een druppeltje bleek in het water ervoor zorgt dat het water helder en je bloemen vers blijven? En dat de bladeren boven het water uit moeten blijven staan?

bloomon4

Het werkt als volgt: je kiest voor een small (45 cm), medium (65 cm) of large (90 cm) bos; bepaalt hoe vaak je bloemen wil ontvangen (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks); en je bos wordt in de afgesproken weken bij je thuis bezorgd. Komt het een keer niet uit, dan sla je die gewoon over. Ben je niet thuis of liggen de kinderen te slapen? Je kunt je bloemen ook bij de buurman laten afgeven of bij je huis laten neerzetten, natuurlijk in een emmertje vers water. De bloemen zijn stevig verpakt in papier, waarin allerlei tips over de bloemen staan en er zit voeding en een kaartje bij met informatie over een bijzondere bloem uit je bos. Als je wilt, kun je er ook een bijpassende vaas bij bestellen.

Winnen

Wil jij ook zo’n bos sierlijke bloemen op je tafel? Wij mogen een medium bos bloemen mét bijpassende vaas weggeven! Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar de Facebookpagina van Goedgevoel.nl, like de pagina en geef in een reactie onder het bericht aan dat jij de bos bloemen zou willen winnen. Je kunt ‘m natuurlijk ook weggeven aan iemand die wel een bloemetje verdient! Na het weekend maken we de winnaar bekend.

bloomon3

UPDATE 25-4: de winnaar is bekend! Aspacia: veel plezier met je bloemen! Niet gewonnen? Als troostprijs ontvang je een gratis vaas bij je eerste bestelling bij Bloomon met de kortingscode happyggev.

Winnen
Laatste berichten van Winnen (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top