Dagboek van een beginnend yogi

15-10 / Ontspannen

Dag 1: met frisse energie rol ik mijn matje uit voor de eerste dag van dertig dagen yoga. Ik ben begonnen met mijn yoga-challenge: 30 dagen achter elkaar een half uur per dag yoga. Ik ben er klaar voor!
Dag 5: mijn heupen voelen al losser en mijn armen sterker! Ik ga als een speer en geniet van de twists in de ochtend, die mijn lijf energiek laten voelen.
Dag 10: mijn wekker gaat en met half open ogen rol ik mezelf op mijn matje naast mijn bed. Mijn benen voelen stram en mijn armen trillen bij de eerste downward facing dog (en ook bij de laatste), maar na een half uur ben ik helemaal klaar voor mijn werkdag!

Ik ben nu precies op de helft, op dag 15 van de 30-dagen Yoga Challenge van Yoga With Adriene. Adriene, een Amerikaanse yoga-docente én actrice, heeft de 30-dagen Yoga Challenge bedacht en sleept je met veel humor, tekst en uitleg door de dertig dagen heen. Vind hier haar You-tubekanaal, waar je alle filmpjes kunt terugvinden van de challenge. De challenge is toegankelijk voor alle niveaus, het enige wat je nodig hebt is een matje. Succes!

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top