De meeste dromen….

04-03 / Leuk

Weet je wat ik fijn vind? Om na het ontwaken met je bedpartner te bespreken wat jullie die nacht gedroomd hebben. Misschien was het een enge droom, of juist iets waar je heel gelukkig van werd. Meestal slaan mijn (of zijn) dromen helemaal nergens op, maar het is soms wel leuk om eens na te gaan wat je dromen mogelijk zouden kunnen betekenen. Ik zocht een paar grappige droomverklaringen voor je op. Of je er nu in gelooft of niet, het is in ieder geval interessant om eens te lezen. 

Komt er een aardappel in je droom voor? Een aardappel staat voor eenvoud en basisbehoeften. Eet je aardappelpuree, dan ben je bang voor problemen. Het getal acht staat voor een nieuw begin, advies geven aan iemand betekent dat je mogelijk ruzie hebt of krijgt met vrienden. Sta je in de droom bij een afgrond? Dat staat voor gevoelens van frustratie en leegheid, iets waar je veel aandacht aan hebt besteedt is de moeite niet waard. Pindakaas in je droom zou erop kunnen wijzen dat je moeite hebt om je gedachten en ideeën op anderen over te brengen. Gaan er flessen rode wijn kapot? Dan heb je een overdaad aan passie en verlangen…

Een taart in je dromen? Goed nieuws, dan zul je waarschijnlijk beloond gaan worden voor het harde werk dat je geleverd hebt. Droom je over een vliegtuig, dan duidt dat er vaak op dat je een nieuwe weg in je leven inslaat en of behoefte hebt aan vrijheid. Val je in je dromen, dan is dat vaak een metafoor voor een gebeurtenis die je veel stress oplevert. Een nijlpaard symboliseert volgens kenners dat je een verborgen kracht en talent hebt. Komt er een kalkoen voor in je dromen, dan ben je waarschijnlijk een beetje dom bezig geweest. Ben je als vrouw jam aan het maken dan zou dat betekenen dat je veel huiselijk gelukt kent en goede vrienden hebt. Maar pas op: dromen over jeuk geeft aan dat er iets onplezierigs op de loer ligt.

Fotocredits

 

Laatste berichten van Anna (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top