Drie alternatieven voor het overvolle terras

09-05 / Gezellig

De lente is officieel begonnen! Ik vind het heerlijk mijn handschoenen, dikke sjaal en gebreide muts voor minstens een half jaar weer in de kast op te bergen en plaats te maken voor kleurrijke rokken en mijn zonnebril. Ik zoek de zon graag op, maar de overvolle terrassen in de stad trekken me totaal niet. De grote steden kennen veel cafés met een slechte bediening en als je met een beetje geluk het laatste plekje kunt vinden, zit je voor de helft in de schaduw. Mij zul je dus niet zo gauw op een terras vinden. Wat dan wel? Lees verder voor drie alternatieven voor het overvolle terras.

Geniet van de lente! De volgende activiteiten geven je gegarandeerd een goed gevoel in de lente:

  1. Hardlopen. Met een stukje rennen in het park kun je optimaal van de zon genieten. In plaats van enkel stokbrood met kaasjes en bijbehorend wijntje tot ons te nemen, verbrand je juist calorieën. Daarnaast word je ook nog eens sneller bruin met wat vocht (lees: zweet!) op je huid!
  2. Bootje varen. Het kost wat meer dan een terras, maar je hebt nét wat meer ruimte voor jezelf én de omgeving om je heen verandert constant. Duurzaam genieten van de mooie natuur in het zuiden des lands boek je al vanaf €9 p.p. via Bootje Gezond.
  3. Picknick in the park. Neem een eigen kleedje mee, een mandje en goed gezelschap. Zoek een park bij je in de buurt en strijk neer in het perfecte plekje in de zon. Zo is het Rembrandtpark in Amsterdam recentelijk opgeknapt en kent het prachtige, zonnige plekken. Vergeet je zonnebrandcrème niet. Veel plezier!
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top