Een leuk lijstje

17-12 / Gezellig

Als klein meisje was ik al een enorme Hema-fan. Hoogtepunt van een (soms verplicht) middagje winkelen met mijn ouders, was een ijsje in het restaurant.  Uiteraard met een grote dot slagroom en een sloot aardbeiensaus in zo’n ijskoud metalen bakje op een voetje.

Rookworst

In de wintermaanden ging er met gemak een halve rookworst waarbij dan het vet zo over mijn vingers droop, maar man wat vond ik het lekker!

En blij dat ik was als ik eindelijk mijn foto’s op mocht gaan halen die na een paar dagen wachten klaar waren. Ik kon nooit wachten tot thuis dus stond op mijn gemakje aan de balie mijn foto’s al te bekijken. Stapels heb ik er opgehaald. Van concerten van mijn favoriete band destijds, een dagje Efteling of mijn eerste echte vakantie met het vliegtuig.

Vast onderdeel middagje shoppen

Hema blijft ook nu een vast onderdeel tijdens een middagje shoppen. Zo worden er standaard gemiddeld drie pakjes panty’s aangeschaft door een vriendin van me als we op vrijdagmiddag weleens gaan lunchen. En gaat er ook regelmatig een nieuwe mascara, een potje nagellak of een set geurstokjes mee.

Of een ananaskaars in een glas, een ster met led-lampjes die je zelf kunt versieren, een rookworst USB-stick, een shopper met een enorme tompouce er op, een vaas in de vorm van een cactus, een nieuw notitieboekje met een vrolijke felgekleurde tekst op de voorkant, servetten, theedoeken of corrigerend ondergoed.

Ik kon me zelfs niet bedwingen om binnen te lopen toen ik deze winkel tegenkwam op het vliegveld van London Stansted dit jaar. Ik moest gewoon even binnen!

>> Lees ookColumbia Road Flower Market

Kerst

En mag ik tot slot tot mijn schaamte bekennen dat ik er net nog ben geweest en ondanks dat ik zojuist ook een online bestelling heb geplaatst om de laatste kerstprullaria bij elkaar te verzamelen…..?

Herken je dit?
Dan is dit artikel echt heel erg leuk om te lezen!

Ik wil graag maat 39 trouwens 🙂

Claudia
Laatste berichten van Claudia (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top