Fotoboekjes van je smartphone foto’s

02-05 / Leuk

Heb jij ook een telefoon die uitpuilt van de leuke, lieve, grappige en gezellige foto’s? Af en toe deel je misschien een foto op Instagram of Facebook, of laat je wat foto’s zien aan iemand. Maar daar blijft het bij. De tijd van de uitgeprinte foto’s in het ouderwetse fotoboek zijn voorbij. Of toch niet helemaal?

Met de app Steller maak je digitale fotoboekjes, met niet alleen foto’s maar ook met video’s. Bijvoorbeeld van een dagje aan het strand, een gekke avond met vrienden of een reis die je gemaakt hebt. Het design van je boekjes kun je ook zelf bepalen.

Je kunt de fotoboekjes voor jezelf maken, maar uiteraard ook delen met de rest van de wereld. De app is namelijk net als bijvoorbeeld Instagram ook een sociaal platform, waarop je andermans Stellers kunt bekijken, liken en van commentaar voorzien. Daarnaast kun je jouw creaties delen op andere social media, zoals Facebook.

Steller werd in 2014 door Apple uitgeroepen als één van de beste apps van het jaar en dat is niet voor niets. Dood uurtje dit weekend? Probeer de app dan eens uit, of laat je inspireren door de boekjes van anderen.

image

https://steller.co

 

Laatste berichten van Anna (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top