Goedgekeurd door Goedgevoel.nl: webwinkel Lekker Retro!

Goedgekeurd door Goedgevoel.nl: Lekker Retro

10-07 / Goedgekeurd

Goedgekeurd door Goedgevoel.nl: webwinkel Lekker Retro! Deze webwinkel verkoopt mooie retro woonartikelen, cadeaus, platenspelers en radio’s waar je blij van wordt. Van een klassieke schoolplaat met de rekentafels tot een radio in Sixties-stijl. Alle producten lijken zo uit vervlogen tijden te komen, maar zijn allemaal nieuw en modern.

Met liefde en aandacht

Schoolplaat Alfabet ABC

Het assortiment van Lekker Retro is met veel liefde voor retro en stijl samengesteld. Omdat het een kleine webwinkel is, beland je bestelling hier niet op de grote hoop, maar wordt deze met aandacht voor je ingepakt (meestal zelfs als cadeautje!) en krijg je er altijd een persoonlijk berichtje bij. Het uitpakken van je bestelling voelt daardoor als een klein feestje, een cadeautje voor jezelf. En dat geeft een goed gevoel!

Platenspeler, schoolplaat of DIY

Hairpin Leg Salontafel

Wil je Lekker Retro je eigen cadeautjes of meubels maken met een retro twist, ben je op zoek naar zo’n gave vintage schoolplaat voor de kinderkamer of de keuken of probeer je een mooie klassieke platenspeler op de kop te tikken? Deze webwinkel verkoopt al dit soort producten. En het fijne is, dat ze allemaal helemaal nieuw en van nu zijn. Je krijgt dus wel die mooie vintage look, maar met een moderne afwerking en – in het geval van de retro apparaten – de nieuwste techniek en garantie. En dat winkelt wel zo prettig.

Meer weten?Crosley Crosley Executive - Linnen Brown

Het complete assortiment van Lekker Retro vind je op www.lekkerretro.nl. Hier kun je natuurlijk ook 24/7 al die kekke producten bestellen. Lekker Retro is ook te vinden in de Vughterstraat in ‘s-Hertogenbosch (schuin tegenover de AH) in de toffe concept store Webshops Only. Kijk voor de openingstijden op www.webshopsonly.nl. Ook staat Lekker Retro regelmatig op feel good evenementen, zoals het Feel Good en Shop Event in Veghel. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan op ‘Vind ik leuk’ op de Facebookpagina van Lekker Retro of volg ze via Instagram.

 

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top