Moduloo kasten

Goedgekeurd door Goedgevoel.nl: Moduloo

04-07 / Goedgekeurd

Goedgekeurd door Goedgevoel.nl: de kasten op maat van Moduloo! De kasten van Moduloo passen in ieder interieur. Kies uit een kast uit de basiscollectie of maak je eigen kast helemaal naar jouw wens met de ‘Modulizer’. Hou je van simpel, kleurrijk of ga je voor een print? Bij Moduloo is (bijna) alles mogelijk.

Maak je eigen kast

Moduloo maakt module-kasten die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Er zijn verschillende typen kasten die door Moduloo op maat gemaakt worden:

  • schuifdeurkasten
  • boekenkasten
  • kledingkasten
  • vitrinekasten
  • kolomkasten
  • hoekkasten

Je kunt kiezen uit een van de ruim 100 kasten uit de basiscollectie. Deze kasten zijn speciaal door Moduloo ontworpen. Ontwerp je liever je eigen kast? Maak dan gebruik van de Modulizer om je eigen kast te tekenen en te bestellen. Zo vind je bij Moduloo altijd een kast op maat.

Kast op maat

De kasten kunnen voor alle doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: opbergkast, boekenkast, kledingkast, schoenenkast, dressoir, tv-meubel, keukenmeubel, cd-kast, commode, nachtkastje, vitrinekast, roomdivider, wandkast of voorraadkast. Alle denkbare kasten kun je bij Moduloo zelf ontwerpen en samenstellen.

Kies kleur: Kitsch Kitchen

Kitsch Kitchen Moduloo

Moduloo werkt samen met ontwerpers en aansprekende merken om originele kasten aan te kunnen bieden met de Wow!-factor. In deze categorie passen zeker de kleurrijke kasten uit de Kitsch Kitchen-collectie van Moduloo. Als je daar geen Goedgevoel van krijgt!

Meer weten?

Wil je meer weten of de kasten van Moduloo? Voor alle informatie, de Modulizer en om direct te bestellen kun je terecht op de website van Moduloo.

Verkooppunten

De Moduloo-kasten in het echt bekijken kan van dinsdag t/m zaterdag (en op afspraak) in de showroom aan de Oudegracht in Utrecht, bij Lundia in verschillende steden en bij Kleur op Kleur in Aldeboarn. Kijk hier voor alle verkooppunten van Moduloo en hun openingstijden.

 

 

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top