Verse Rijm logo

Goedgekeurd door Goedgevoel.nl: Verse Rijm

24-08 / Goedgekeurd

Goedgekeurd door Goedgevoel.nl: Verse Rijm! Regelmatig delen we de vrolijke, ontroerende & mooie versjes en illustraties van Verse Rijm. Aantrekkelijke typografie, illustraties die opvallen door hun verfijnde eenvoud en rijmpjes met een glimlach.

verse rijm pakje

Webshop

Verse Rijm is actief op Facebook en Instagram waar al die creativiteit gedeeld wordt. Naast versjes, rijmpjes en illustraties vind je hier ook DIY- en interieur-inspiratie met stationary. De mooiste verse rijmen en illustraties krijgen daarnaast een plekje in de webshop. Daar zijn kaarten en posters te koop, maar ook maskingtape en kaartenhangers en -houders om al dat moois op te kunnen hangen en er steeds mee te variëren. Bestellingen worden als cadeautje verpakt, voor een klein feestje in je brievenbus. Wil je een persoonlijk versje laten maken (bijvoorbeeld voor je trouw- of geboortekaartjes) of een uitnodiging of kaartje op maat laten ontwerpen? Ook daarvoor kun je terecht in de webshop.

verse rijm kapstok

Creatief

‘Als je blijft dromen met je ogen dicht, komen die dromen nooit in zicht.’ De Utrechtse Charlotte Hortensius droomde van een eigen bedrijf waarin ze al haar creativiteit op het gebied van dichten en illustreren kwijt kon. Ze startte Verse Rijm en deelt nu haar passie met haar volgers en kopers. Haar werk spreekt een groot en almaar groeiend publiek aan. Inspiratie haalt ze uit de actualiteit en de dingen die in haar leven gebeuren. Verse Rijm Charlotte

Ze heeft de gave om ingewikkelde hersenspinsels om te zetten in fijne rijmpjes waarin iedereen zich kan herkennen. In enkele pennenstreken geeft ze veel van haar illustraties vorm, zoals de kat-illustratie uit het logo van Verse Rijm. Ook maakt ze veel gebruik van zachte, verfijnde kleuren.

Verse Rijm bloem

 

Meer weten?

Volg Verse Rijm via Facebook en Instagram. Kaarten, posters, maskingtape en kaartenhangers & -houders van Verse Rijm koop je in de Verse Rijm-webshop. Daar vind je ook alle info over versjes, rijmpjes, illustraties of kaarten op maat.

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top