Inspiratie voor elke dag

24-07 / Inspiratie

Antwoorden bedenken op levensvragen, daar krijg ik een goed gevoel van. Het liefst met een paar vriendinnen en een fles rode wijn. Het helpt me de dagelijkse dingen te relativeren en zin te krijgen in de toekomst. Wanneer heb jij jezelf voor het laatst een vraag gesteld zoals: ‘hoe kan ik deze dag gebruiken als een investering in mijn toekomst?’ Nou, ik mezelf vanmorgen nog! Lees verder waarom en get inspired

Een vriendin wees me laatst op de dagelijkse persoonlijke inspiratiekaarten van ConFront. Dit is een website die je, na aanmelding, iedere ochtend een persoonlijke inspiratiekaart stuurt met een vraag of constatering. Het doel is je kort aan het denken te zetten over deze levensvraag of -constatering, je staat even stil bij de dagen die zijn geweest en de dag die voor je ligt. Voor mij is het een moment om even stil te staan bij de kleine dingen in het leven en tegelijkertijd een doel te stellen voor de toekomst, het geeft me inspiratie om met een andere blik naar de wereld te kijken. Het is nu zelfs al zo dat wanneer ik ’s avonds mijn bed in duik, ik er al naar uit kijk ’s ochtends wakker te worden met een nieuwe kaart!

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top