KRNWTR

20-10 / Goed

Gelukkig wint de kraan aan populariteit in Nederland en dan vooral aan wat eruit komt: kraanwater. De heldere vloeistof is terug van weg geweest en drink je het liefst uit een hip flesje. Want daar maak je dan ook nog eens een statement mee.

Ik ben anti-plastic flessen! Waarom ook alweer? Voor de productie van waterflessen wordt jaarlijks 2,7 miljoen ton aan plastic geproduceerd, dat is 2,5% van de jaarlijkse wereldwijde olieproductie. Al dat plastic veroorzaakt een zogenaamde plastic soep waardoor wereldwijd 267 diersoorten worden bedreigd. Slechts 20% van de Nederlandse plastic flesjes wordt gerecycled, dat is veel te weinig.

KRNWTR bedacht leuke flesjes waarmee je kan uitdragen dat jij pro kraanwater bent. Zowel mooie design kannen als kekke RVS meeneem flesjes vind je in hun collectie. Daarnaast gaat 5% van de opbrengst naar de Plastic Soup Foundation. Dat geeft een Goed Gevoel en draagt bij aan bewustwording en een schoner milieu.

Niet zo’n zin om met je principes de hort op te gaan? Don’t worry, kraanwater uit een blanco glas draagt ook bij aan een betere wereld.

Te verkrijgen via webshop

Leoni
Latest posts by Leoni (see all)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top