Leef vanuit je passie en ontdek de Law of Attraction

08-04 / Inspiratie

Leef jij vanuit je passies? Leven vanuit passie geeft enorm veel energie. Je houd je bezig met de zaken die jou vreugde en voldoening geven en daarmee straal je ook naar anderen positieve energie uit.

Positieve energie

Je emoties tonen jouw energie aan de buitenwereld en hebben effect op wat er om je heen gebeurt. Ben je blij en dankbaar, heb je waardering voor het leven, voor anderen en voor jezelf, dan trek je goede ervaringen aan. Ben je moe of uit balans, dan is het moeilijk om positief te blijven en wordt de wereld om je heen ook negatiever. Door de negativiteit die je uitstraalt blokkeert al het positieve.

Luister naar jezelf

Je creëert dan weerstand en als je in zo’n negatieve vibe iets voor elkaar probeert te krijgen, zal dit veelal niet lukken door je eigen blokkades. Luister naar jezelf en herken je blokkades. Zorg goed voor jezelf; wees lief. Op elk moment kun je opnieuw kiezen voor gedachten die beter voelen.

Law of Attraction

Volgens de Law of Attraction kaatst wat je uitstraalt op jezelf terug. Ben je gepassioneerd en positief, dan ben je als een magneet. Op ogenschijnlijk toevallige wijze zullen positieve gebeurtenissen jouw kant op komen als jij eerst zelf zorgt voor een positieve staat van zijn. Hou je positieve energieniveau daarom zo hoog mogelijk door positief aandacht te besteden aan dat wat je wilt, aan jouw persoonlijke passies. Zeg tegen jezelf dat je het kan en durf om hulp te vragen.

Nelson Mandela

Het is belangrijk dat je je realiseert dat je altijd keus hebt. Zelfs als je in een moeilijke situatie verkeert, dan nog kun jij bepalen hoe je het interpreteert. Jij kiest hoe je naar een ander, jezelf en de wereld kijkt. Jij kiest waar je aandacht aan geeft. Nelson Mandela was daarin een voorbeeld en kreeg steun en inspiratie door de woorden van het gedicht Invictus:

‘I am the master of my fate

I am the captain of my soul’

Deze bijdrage komt van Bernardine van der Horst, coach en oprichtster van Heart Alignment

Fotocredits

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top