Memory jar – potje vol goede herinneringen

01-01 / Inspiratie

Een nieuw jaar brengt een schone lei en 365 dagen voor leuke, gezellige, mooie momenten om dankbaar voor te zijn. Momenten die je wilt bewaren. Deze kan je in je eigen memory jar stoppen. Simpel om te maken en leuk om te vullen.

Neem een weckpot of een andere leuke pot met deksel waarin je uiteindelijk veel  kleine briefjes kan doen. Maak een eigen sticker met stiften of potlood voor de pot of print een leuk etiket. Deze plak je op de pot.

Leg een blocnote of kleine briefjes neer in bijvoorbeeld de keuken, op je bureau of naast je bed. Schrijf als je iets leuks hebt gedaan op wat zo leuk was. Dit kunnen grote of kleine dingen zijn, bijvoorbeeld een dagje weg met je beste vriendin, maar ook dat leuke gesprek dat je voert op je werk, op het schoolplein, of in de kroeg, de promotie die je kreeg en die mooie herfstwandeling. Vouw het papiertje of maak er een rolletje van met een strikje eromheen.

Al deze herinneringen stop je in de wenspot van 2015. Op oudjaarsdag 2015 open je het potje en lees je alle momenten terug. Er is zoveel om dankbaar voor te zijn.

Kijk voor meer ideeën voor de versiering van je memory jar hier.

Ook leuk om te maken: een droompot voor al je leuke dromen of een potje voor al je volbrachte doelen.

Laatste berichten van Dominique (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top