Mooi zijn is je mooi voelen

10-07 / Mooi

Nog snel kleding kopen voor je op vakantie gaat? Winkel in en uit, snel wat shirts en shorts scoren. Maar het gevoel wat je er bij hebt is misschien niet zo fijn. Want waar zijn die kleren gemaakt? Wie heeft er voor moeten zwoegen? En waarvan zijn ze eigenlijk gemaakt? Kleding zit gewoon fijner als het duurzaam én mooi is. Fijne kleding die je met een goed gevoel aan kan tijdens het flaneren over de boulevard en het drinken van je welverdiende drankje op het terras.

Mooi zijn is je mooi voelen. En als je mode draagt die gemaakt is met respect voor mensen en de natuur kunnen we samen de wereld een beetje mooier maken. Dat is wat watmooi.nl drijft, de grootste online duurzame winkel van Nederland.

Speciaal voor jou als lezer van goedgevoel.nl hebben we een kortingscode voor je. Tot en met 17 juli heb jij de kans om met 20% korting je laatste kleding voor deze zomer makkelijk, snel en met een supergoed gevoel in te slaan! Dus heb je nog wat prachtige shirtjes nodig, of wat lekkere broeken, leggings of rokjes? Of misschien een heerlijke hammamdoek voor op het strand of aan het zwembad? Bestel nu de leukste kleding van deze zomer online. Ze hebben ook heerlijke yogakleding, mooie lingerie en prachtige cadeaus!

Voer bij je bestelling de code wmgvz14 en geniet van je voordeel!

Laatste berichten van Dominique (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top