Over Goedgevoel

Voordat wij met deze website begonnen, deden we met tientallen mannen en vrouwen een onderzoek. We vroegen hen een lijstje te maken van vijf dingen waar ze een goed gevoel van kregen. Lekker eten stond erop, net als uitslapen, dansen op een festival, verse bloemen kopen, vakantie, seks en het lezen van een mooi boek. Maar één ding voerde op alle lijstjes de boventoon en dat was, in welke hoedanigheid dan ook, samen zijn met vrienden of familie en iets voor elkaar betekenen. Samen eten, elkaar helpen en ondersteunen, een telefoongesprek voeren of in goed gezelschap op een feestje zijn. De emotie van met je beste vrienden de slappe lach hebben aan tafel of een geliefde verwennen met een mooi cadeau, die is lastig op papier te zetten. Toch streven wij op Goedgevoel ernaar om jou met onze berichten, tips en verhalen aan dergelijke emoties te herinneren. Een goed gevoel geven, krijgen, meemaken en doorgeven; daar draait het om op Goedgevoel.

Schrijven voor Goedgevoel.nl – Vacature Blogger

Heb je een vlotte schrijfstijl en een passie voor het overbrengen van de kleine dingen in het leven die ons gelukkig maken en zou jij graag willen bloggen voor Goedgevoel.nl? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vaste bloggers. Schrijf je geen artikelen, maar maak je gedichten, illustraties of korte verhalen met een goed gevoel of wil je eenmalig jouw verhaal delen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Onze bloggers ontvangen geen vergoeding voor hun blogs. Wij bieden hen een podium met een groot bereik (27.500+ likes op Facebook en 30.000 maandelijkse website-bezoekers). Als je zelf een adverteerder kent die jouw blog wil sponsoren (in geld of in natura), dan kun je met je artikelen – in overleg en alleen na onze goedkeuring – via onze site een groot publiek bereiken. Komt een artikel door sponsoring tot stand? Dan vermelden we dit duidelijk onderaan het artikel.

Lees hier de volledige vacature-tekst. Interesse? Vul dan het formulier in onder ‘Schrijven voor Goedgevoel? Vraag naar de voorwaarden!’. Wij nemen dan zsm contact met je op.

Adverteren

Aan onze filosofie houden wij ook vast als wij een samenwerking met iemand aangaan. Wij streven ernaar om onze bezoekers een goedgevoel te geven en ervoor te zorgen dat zij dit weer door kunnen geven aan anderen. Als jouw winkel, restaurant of bedrijf daar ook in gelooft, dan kunnen we vast iets voor elkaar betekenen.

Wil je op Goedgevoel.nl adverteren, heb je interesse in een gesponsorde blogpost of een weggeefactie voor onze lezers? Of wil je dat wij jouw product of dienst reviewen? We komen graag in contact met je. Stuur een mailtje naar redactie@goedgevoel.nl of vul dit formulier in.

Redactie Goedgevoel.nl

255507_419477501445092_807039873_nLodewijk van Walraven, oprichter van Goedgevoel.nl
Lodewijk woont in Groenekan en houdt zich vooral bezig met de beleving en enthousiasme wat je kan vinden in producten en verhalen. Hij past dit ook toe in marketing voor onder andere Moduloo. De gedachte achter Goedgevoel is dat deze site staat voor geven van inspiratie en het delen van items die voor een goedgevoel kunnen zorgen bij jou, of door jou bij een ander. Hij daagt ook jou uit om te schrijven voor Goedgevoel.

Mathilde Min, hoofd- en eindredacteurMathilde, social influencer                   De energie van mijn dochter, lachen, plannen maken, lekker eten, een trein die ik in theorie niet kán halen die er dan toch nog staat, een cappuccino to go (met zo’n dekseltje er op), blote voeten in het gras, mooie spullen, de geur van een nieuw land, markt, zand tussen mijn tenen, hardlopen in de regen, zon op mijn gezicht… geven mij een goed gevoel!  mathilde @ goedgevoel.nl Website Webshop Facebook Pinterest

Dominique van DamDominique van Dam

Dominique ziet de wereld om haar heen als een bron van inspiratie en prachtige momenten die een goed gevoel geven. Tijdens het bloemen plukken, fotograferen, schrijven, altijd is er een mooi momentje te vinden. En altijd is ze op zoek naar het bijzondere in normale dingen in binnen- en buitenland.
Website Twitter

AnnaJacobsAnna Jacobs
Een goedgevoel zit in kleine dingen – de kunst is om ze te (h)erkennen. Een lief briefje, een nieuw boek, een koud biertje op een warme dag, lachen tot je buikpijn krijgt, een mooie foto, aan een nieuw avontuur beginnen, vers gewassen lakens, Franse macarons, bloemen van de markt of een telefoontje van je geliefde.
Website Twitter

vera-diepeveenVera Diepeveen 
Anderen een goed gevoel geven en iets bij kunnen dragen, geeft mij een goed gevoel. Dat kan op veel manieren. Door belangeloos iets voor een ander te doen, door dankbaar te zijn voor een klein gebaar. Maar ook door bewust om te gaan met wat je hebt en wat er is: door te delen en duurzame keuzes te maken.                                         Vera Diepeveen helpt duurzame ondernemers met creatieve communicatie, online teksten, branding & storytelling: veradiepeveen.nl

laura-overpagina

Laura Brassinga                                                                          Zoveel dingen geven mij een goed gevoel! Vooral de vrijheid om mijn eigen koers te bepalen, iets voor een ander kunnen betekenen en persoonlijke groei. Ik word ook heel blij van hard meezingen, mooie films/boeken, samen delen, nieuwe dingen doen, mijmeren, FOOD, kringloopschatten, peuterlogica, creatief bezig zijn….en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wel altijd bewust en dankbaar, in het nu en met dromen voor de toekomst.

over-charlotteCharlotte – Verse Rijm                                                                  Ik speel graag met taal. Een klein maar fijn rijmpje dat jou laat glimlachen of net iets langer aan het denken zet? Daar houd ik van. Met dichtbundels van groot naar klein en van dik naar dun in de kast, kan ik wel zeggen dat poëzie mij een goed gevoel geeft. Naast schrijven, illustreer ik graag. Ruim een jaar geleden begon ik mijn teksten en illustraties te drukken op kaarten en posters. Die zijn te koop in mijn webshop verserijm.nl. Daarnaast deel ik dagelijks mijn schrijfsels, tekeningen, maar ook mijn kringloopgelukjes op Instagram en Facebookover-jamie

Jamie Nederpel

Lukt het je maar niet om keuzes te maken in je (werkende) leven? Kijk op www.jamienederpel.nl.

 

 

over-afbeelding-roos

Roos Griffioen                                                                         Een goed gevoel krijg ik in eerste plaats van goed voor mezelf zorgen. Goede keuzes maken, beslissingen nemen die soms spannend zijn, maar waar je wel van leert. Het geeft mij ook een goed gevoel als ik anderen een beetje kan helpen. Met de zelfkennis die ik door vallen, maar vooral door weer opstaan, heb vergaard.                                  Roos Griffioen is tekstschrijver en redacteur, meer info over haar werk vind je op www.griffioentekstredactie.nl.

over-afbeelding-maartje

Maartje Kooper                                                                         De wereld aan mijn voeten zien liggen, dat voelt als vrijheid, onbegrensde mogelijkheden en vlinders in mijn buik. Zo voelt het als ik op zondagochtend door een slapend Amsterdam fiets, als ik de frisheid van de herfst voel of wanneer ik het blije gezicht van mijn neefje zie. Maar ook gewoon als ik mijn eerste koffie van de dag drink of een wijntje tijdens het koken. Als je maar goed genoeg kijkt kun je de wereld overal aan je voeten zien liggen. Wat een goed gevoel!

over-gg-claudia Claudia Musters                                                                            Ik geniet intens van veel dingen. Zoals van yoga. Kookboeken lezen die ik al tig keer heb doorgebladerd. Een grote pan pruttelende geurende dahl. Een lekker wijntje. Reizen! Groot of klein, maakt niet uit. Als ik mijn camera maar mag gebruiken. Op mijn website (www.claudeke.com) plaats ik regelmatig foto’s en tips van mijn eigen ontdekkingen. Hopelijk om mensen enthousiast te maken om ook te gaan ontdekken. En daarnaast heb ik een kleine Netflix verslaving …

over-afbeelding-margot

ZoMargot

‘Ik schrijf omdat ik niet weet wat ik denk totdat ik lees wat ik wil zeggen’ – Fannery O’Connor.

Lees meer van ZoMargot op haar website.

 

Bernardine

Bernardine van der Horst
Als oprichtster van Heart Alignment help ik (Young) Professionals hun hart te volgen. Ik begeleid hen liefdevol in het helder krijgen van hun passies, leer hen hoe ze hun dromen kunnen realiseren en hoe ze zich NU goed kunnen voelen. Aligning Body and Mind with the Power of the Heart is de sleutelformule voor mijn succes.
Website Facebook

ImageProxy

Anneloes van Brummelen
Van verbinding met mensen krijg ik het ultieme goede gevoel. Mijn beste vrienden kunnen mij laten lachen, me energie geven en steunen in moeilijke tijden. Meer dan deze liefde heb je eigenlijk niet nodig in het leven toch?

 

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top