Puntje voor puntje

03-10 / Winnen!

Rustige avond, flink potlood in de hand, scherpe punt en gaan.

Wat een leuk idee. Ik kreeg het van een vriendin van me, die hetzelfde werk doet als ik. Ze had het in London gekregen van een klant en het was een feestje. Samen met die vent heeft ze een hele avond lol gehad.

Inspirerend, maar ook heel grappig. Het is gebaseerd op de kindertekenboekjes waar je met een potlood puntje met puntje verbindt. Dan ontstaat de tekening. Alleen deze is niet voor kleine kinderen. Het onderwerp Kamasutra is uiteraard iets stouts voor volwassenen, en professionals, als ik. Aan de dot-to-dot kama dus!

Ik geef toe, ik had alleen een oogpotlood en moest speciaal naar de Bruna om een potlood en gum te kopen, maar het is het meer dan waard. Een soort striptease onder de tekeningen!

Agnetha
Latest posts by Agnetha (see all)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top