Spark Joy!

23-01 / Inspiratie

Marie Kondo’s unieke KonMari-methode om op te ruimen is in korte tijd een wereldwijd fenomeen geworden. Heb jij het al geprobeerd? Je spullen eens grondig doorzoeken en weggooien wat je gewoon niet meer gebruikt, of waar je niet blij van wordt?

Spark Joy is het vervolg op deze methode, die we als een Japanse tornado door opruimland zagen gaan. Marie Kondo’s nieuwe boek is een inspirerende, geïllustreerde handleiding om je huis te ‘ontspullen’ en specifieke items in het hele huis te organiseren, van de keuken tot de badkamer en van papieren tot hobbyspullen.

Het boek bevat duidelijke tekeningen die Marie Kondo’s gepatenteerde opvouwmethode voor shirts, broeken, sokken en jassen laten zien, evenals illustraties van goed georganiseerde lades en kasten. Ze gaat ook in op zaken die niet per se gelukkig maken maar die toch bewaard moeten blijven, en laat zien waarom wachten op een verhuizing geen excuus is om niet nú te beginnen met je huis op orde te brengen. Het is zelfs een naslagwerk: achterin zoek je gewoon even snel het onderwerp op en je leest meteen wat je kan doen!

Spark Joy is hét boek voor iedereen die verlangt naar een netter, eenvoudiger en vrolijker leven, of je nu een KonMari-nieuwkomer bent of al gebruikmaakt van haar enthousiasmerende filosofie.

Spark Joy – € 18,99
Marie Kondo
Uitgeverij Lev.

Wil je dit boek winnen en zo aan de slag met KonMari’s methode? Doe dan mee aan de winactie op Facebook!

Ben je op zoek naar meer opruimtips? Wat dacht je hiervan?

Vier keer opgeruimd met wc-rollen

5 Tips voor een rustige woonkamer
Ruilen maakt blij

Laatste berichten van Dominique (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top