Start vandaag met ademen

21-09 / Winnen!

Hoezo starten?! Ademen doe ik elke dag, elk uur, altijd, gelukkig ook als ik er niet over nadenk. Denk ik. ‘Zodra je Start vandaag met ademen hebt gelezen en de oefeningen toepast, begrijp je de titel’, belooft het voorwoord. Ik ga de uitdaging aan. Ik meen goed te kunnen ademen. Niets is minder waar, blijkt al snel. Ik adem, maar het kan beter!

Veel mensen, en ik behoor er ook toe, hebben het druk. Ze vullen hun tijd met bezig zijn. Voelen zich betrokken bij wat ze doen, zitten in de flow – maar soms gaat het even niet meer. De energie lijkt wel weg te lekken. Een goede ademtechniek helpt, zeggen de schrijvers van dit praktische boekje, met een theoretische onderbouwing van de Bridgeman Ademmethode (BAM). Een laagdrempelige, effectieve, snel geleerde manier om je gewoon elke dag in een paar minuten meer energie te geven, te herpakken of te versterken.

Adem in… adem uit…

Het boek werkt simpel. Het eerste deel geeft je inzicht in ademhalen. Hoe werkt het eigenlijk? Wat heb je geleerd en wat is het effect op jou? Daarna, in deel twee ga je over tot actie. In oefeningen en stappen ga je leren beter te ademen. Oefening baart kunst, geldt ook hier. Maar voor iedereen komt er een moment dat het je beter laat voelen. Je optimaliseert je ademhaling.

Al na een week voel ik verschil. Na vier weken is het normaal geworden om elke dag even rustig een oefening te doen. Ik merk dat ik het niet meer wil missen. Ik heb meer rust, meer geduld, ben beter in balans en als het wel even mis lijkt te gaan – adem in… adem uit…

Winnen

Wil je ook ‘BAM! Ademen doe je zo’ toepassen? Doe mee aan onze Facebook winactie!

start-vandaag-met-ademen

Start vandaag met ademen krijgt ***** op Bol.com 

Uitgeverij Ankhhermes | ISBN: 9789020212624 | € 14,95

Winnen
Laatste berichten van Winnen (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top