Tanned African Glass

31-07 / Mooi

Gisteren, na een iets te lange nacht met een kerel uit de Hofstad, liep ik door het centrum op zoek naar een nieuwe zonnebril. Ik heb er altijd eentje van RayBan gehad, en ook vaak nepperts, maar nu wilde ik een Etnia Barcelona.

Gewoon, omdat ie je smoel afmaakt. Mijn lippen komen goed uit en de teint van het glas loopt van een soort strandbruin naar een Afrikaanse gloed. Ik vond dat ik hem verdiend had. Een rib uit mijn lijfje maar ik sta er weer kek bij. En niet te vergeten, de wallen zijn ook even uit het zicht! Het mooie is dat Etnia Barcelona niet alleen bio-brillen maken, die helemaal in het milieu verdwijnen als je hem op het strand vergeet, maar ook geld doneert aan Africa via de NGO Africa Raising Foundation die Afrikaanse landen stimuleert. Alle goeds op je neus dus!

Agnetha
Latest posts by Agnetha (see all)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top