Vacature Blogger

Wie zijn wij?

Een dagelijks portie goed gevoel, dat vinden lezers terug op de website Goedgevoel.nl. De leukste video’s, tips voor een gezonder en gelukkiger leven, hier en daar wat zelfhulp(boeken), smakelijke recepten en stijlvolle interieurs en ook nog wat advies voor een goede relatie en dito seksleven.

Goedgevoel wordt overwegend door vrouwen (90%) bezocht van 35 tot 55 jaar oud. Zij staan midden in de maatschappij, combineren werk, gezin en een sociaal leven en zijn online zeer actief.

Binnen twee jaar is Goedgevoel uitgegroeid tot een drukbezochte website met actieve fanbase op Facebook. Goedgevoel heeft inmiddels meer dan 27.000 likes op de Facebookpagina en meer dan 30.000 maandelijkse bezoekers op de site.

 

Wie ben jij?

Jij hebt een vlotte schrijfstijl, een neus voor hip & happening en een passie voor het overbrengen van de kleine dingen in het leven die ons gelukkig maken.

 

Wat bieden wij?

 • Een sterk en continu groeiend podium om je portfolio op te bouwen, je kennis en passie te etaleren en ervaring in online publiceren op te doen.
 • Je naam wordt vermeld bij je blogs en, als je dat wilt, mag je een link naar je eigen blog of site plaatsen op Goedgevoel.nl.
 • De kans om in te stappen bij een hard groeiende start-up waar je zelf een groot onderdeel van uit kunt gaan maken.
 • Als je interesse hebt, kun je ons ook helpen bij onze (online) commerciële activiteiten, zoals het aantrekken van adverteerders en partners en het bedenken van acties.
 • Iedere eerste maandag van de maand stellen we ons inspirerende kantoor in hartje Utrecht open als werkplek voor onze bloggers. Koffie, thee en goed gezelschap zijn aanwezig!
 • Vergoeding: onze bloggers ontvangen geen geld voor hun blogs. We bieden je een podium. Als je zelf een adverteerder kent die jouw blog wil sponsoren (in geld of in natura), dan kun je met je artikelen – in overleg en alleen na onze goedkeuring – via onze site een groot publiek bereiken. Komt een artikel door sponsoring tot stand? Dan vermelden we dit duidelijk onderaan het artikel.

 

Wat verwachten wij?

 • We verwachten van jou als vaste blogger ongeveer eens per maand een leuk bericht (tekst, gedicht, illustratie, video, foto’s, etc.) dat we kunnen plaatsen op de website en de Facebook-pagina van Goedgevoel.nl. Vaker een bericht maken, mag natuurlijk altijd!
 • Wil je eenmalig je Goedgevoel-verhaal delen op onze website? Dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren. In overleg bekijken we wat mogelijk is.
 • Je bijdragen spreken onze doelgroep aan qua inhoud, stijl en toon.
 • Je kiest er zelf voor om wat langere blogs te schrijven (maximaal ca. 500 woorden) of om juist kortere berichten samen te stellen. Je mag hierin variëren als je voor ons komt bloggen.
 • Ervaring met WordPress is een pre.

 

Hoe word je blogger bij ons?

 1. Vul het formulier op onze website in. We zijn benieuwd naar je naam, leeftijd, (eventuele) ervaring met bloggen en naar waar je over zou willen schrijven op Goedgevoel.nl. Een korte motivatie volstaat. We nemen daarna zsm contact met je op. Heb je al een geschikt artikel geschreven? Dan kun je dit direct meesturen.
 2. Schrijf een proefblog over een onderwerp dat past bij Goedgevoel.nl.
 3. De redactie van Goedgevoel.nl beoordeelt dit proefblog eerst intern.
 4. Krijgen wij een goed gevoel van je blog, dan redigeren we dit als we dat nodig vinden en plaatsen het vervolgens op onze website en Facebookpagina. Door je blog in te sturen, ga je hiermee akkoord.
 5. Ben jij tevreden met je blog in onze media en zijn wij dat ook? Dan maken we de afspraak dat jij ongeveer eens per maand een stukje klaarzet in WordPress. Wij doen de eindredactie en zorgen ervoor dat je bijdrage gepubliceerd wordt onder jouw naam.
 6. Gefeliciteerd: je bent blogger bij Goedgevoel.nl!

Nog vragen? Mail dan even naar redactie@goedgevoel.nl. Proefblog af? Mail dit ook naar redactie@goedgevoel.nl! Succes en veel plezier!

De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top