Vrolijke Kerst!

21-12 / Goed

In ons huis zijn we om. Nadat ik bijna was afgezet op de plantenmarkt in de stad hebben we thuis de beslissing genomen: we kopen een nepper.De man op de markt zei, nadat ik al 6 bomen had vast gehad (en zo op de grond had gebonkt, om te laten zien dat ik er verstand van had) dat mijn boom niet bestond. Ik wilde meer dan 2 meter lang, gelijke takken, stijgende takken en veel ruimte tussen de taklagen…

Terwijl ik het hars van mijn vingers stond te krabben, leidde hij me naar zijn muffe zeecontainer om een boom in visnet te tonen. Dit was hem. Voor maar 65 euro zou ik een lage dikke boom met kale kop moeten kopen. Nadat ik beloofde mijn geld te gaan halen fietste ik hard weg en keek nog twee keer over mijn schouder om te zien of hij niet snel een compositietekening van me maakte.

Thuisgekomen vonden we op internet de Triumph Tree Sherwood Spruce de Luxe Green 260 tree, een in Thailand gemaakte Canadian Pine van 2 meter 60. De punten zijn gemaakt van zacht plastic uit een gegoten mal. De folder beloofde me dat die mal is gemaakt van een drie takken van een levende jonge den. Wat wil ik nog meer? Hoera elke kerst hetzelfde!

Fedor
Laatste berichten van Fedor (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top