Watermeloen met chocoladedip

Watermeloen met chocoladedip

16-07 / Lekker

Voor wie het niet heet genoeg kan zijn, is er goed nieuws: het wordt weer tropisch warm (al viel het weer de afgelopen dagen ook best mee, toch?)! Tijd voor het verzamelen van recepten voor lekkere zomerse hapjes, zoals zelfgemaakte limonade of ijsjes. Een stuk watermeloen is ook heerlijk verfrissend tijdens warmere dagen. In dit recept van Food Love and Happiness wordt watermeloen gecombineerd met chocolade en kokos. Mmmmm laat de zon maar komen!

Ingrediënten
watermeloen
pure chocolade
kokosschaafsel

Bereiding
Smelt de pure chocolade in een kommetje au bain marie. Snijd ondertussen kleine partjes uit de watermeloen. Als de chocolade volledig gesmolten is, verdeel je wat van de chocolade met een lepel over de punt van de watermeloen. Natuurlijk kun je de punt ook volledig in de chocolade dippen. Verdeel wat kokosschaafsel over de chocolade.

Eet de puntjes direct op of bewaar ze in de koelkast. Dat wordt smullen!

Watermeloen over? Maak er bijvoorbeeld deze frisse watermeloensalade of zelfgemaakte watermeloenlimonade van.

Bron en fotocredits

 

Mathilde
Laatste berichten van Mathilde (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top