
Watermeloen met chocoladedip
Voor wie het niet heet genoeg kan zijn, is er goed nieuws: het wordt weer tropisch warm (al viel het weer de afgelopen dagen ook best mee, toch?)! Tijd voor het verzamelen van recepten voor lekkere zomerse hapjes, zoals zelfgemaakte limonade of ijsjes. Een stuk watermeloen is ook heerlijk verfrissend tijdens warmere dagen. In dit recept van Food Love and Happiness wordt watermeloen gecombineerd met chocolade en kokos. Mmmmm laat de zon maar komen!
Ingrediënten
watermeloen
pure chocolade
kokosschaafsel
Bereiding
Smelt de pure chocolade in een kommetje au bain marie. Snijd ondertussen kleine partjes uit de watermeloen. Als de chocolade volledig gesmolten is, verdeel je wat van de chocolade met een lepel over de punt van de watermeloen. Natuurlijk kun je de punt ook volledig in de chocolade dippen. Verdeel wat kokosschaafsel over de chocolade.
Eet de puntjes direct op of bewaar ze in de koelkast. Dat wordt smullen!
Watermeloen over? Maak er bijvoorbeeld deze frisse watermeloensalade of zelfgemaakte watermeloenlimonade van.
- Gezond oud worden doe je zo - november 10, 2017
- Vriendinnen die samen drinken, blijven langer vrienden - november 5, 2017
- Video: Hallelujah - oktober 22, 2017