Winnen | Vrijkaartjes voor de GVR

20-07 / Gezellig

Vanaf vandaag (20 juli) draait Steven Spielbergs verfilming van het magische sprookje De GVR van Roald Dahl in de Nederlandse bioscopen. Voor het eerst is het verhaal van de Grote Vriendelijke Reus en het weesmeisje Sophie in live action gefilmd. Duik onder in een wonderlijke wereld van reuzen, fantasiewezens, snotterige snoskommers en flitspoppers. Met wat geluk win je zelfs een setje vrijkaarten!

Het verhaal

In De GVR (De Grote Vriendelijke Reus), gebaseerd op Roald Dahl’s wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sophie (Ruby Barnhill) kennis met de magische reuzenwereld.

Wanneer ze ’s nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoert. Maar Sophie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus (Oscarwinnaar Mark Rylance).

Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met de GVR smeedt ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

Bekijk hier de trailer van de originele Engelse versie van de GVR

Regie: Steven Spielberg | Cast: Mark Rylance (De GVR), Ruby Barnhill (Sophie), Penelope Wilton (The Queen), Jemaine Clement (Fleshlumpeater), Rebecca Hall (Mary), Rafe Spall (Mr. Tibbs), Bill Hader (Bloodbottler) | Speelduur: 117 minuten | Jaar: 2016

Maak kans op vrijkaartenGVR Filmposter

Via Filmdistributeur eOne mag Goedgevoel.nl 3 x 2 vrijkaarten weggeven voor deze fantastische nieuwe Steven Spielbergfilm. Wat moet je hiervoor doen?

Like de Facebookpagina van Goedgevoel.nl en het bericht over de GVR en laat in een reactie weten dat je kans wil maken op een setje vrijkaarten. Delen mag natuurlijk ook. De gelukkige winnaars krijgen aankomend weekend bericht.

*UPDATE 24-7* Uit de vele inzendingen zijn drie prijswinnaars getrokken. De winnaars hebben via Facebook bericht gekregen. Wilma, Iris en Charlotte: veel plezier met jullie twee vrijkaartjes!

Het boek

Wil je het boek van Roald Dahl wel weer eens lezen? We vonden het op bol.com; zowel de originele versie (hardcover) als de filmeditie (paperback) zijn daar verkrijgbaar.

Winnen
Laatste berichten van Winnen (alles zien)
De Goedgevoel-nieuwsbrief!
Wil jij ook in je mail verrast worden met de best gelezen artikelen en leuke aanbiedingen?
Schrijf je dan in voor de Goedgevoel-nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief wordt ongeveer eens per maand verstuurd.
* = verplicht veld
back to top